Yuhuan Jimu Machinery Tools Co., Ltd.
Main products:Hydraulic Crimping Tool,Hydraulic Pump,Cable Cutter
Products
Contact Us
  • Contact Person : Mr. Wang HuaJun
  • Company Name : Yuhuan Jimu Machinery Tools Co., Ltd.
  • Tel : 86-576-87426768
  • Fax : 86-576-87423366
  • Address : Zhejiang,Taizhou,Yungang Industrial Zone Chumen Town ,Yuhuan Zhejiang,China
  • Country/Region : China
  • Zip : 317605

Electricity hydraulic pump equipment

Electricity hydraulic pump equipment
Product Detailed
Electricity hydraulic pump equipment

Electricity hydraulic pump equipment

1, ky paragraf pompë e vogël elektrike, të lehta në peshë 2, mbyllur pompën operacion tank në çdo kënd 3, valvulave elektromagnetike kontroll pistoni mund të kthehen në çdo vend 4, të lartë dhe të shpejtë tension të ulët dy herë nga e karburantit, Turbina-lloj naftë thithjen efektive deri në një maksimum 5, lehtësim valvul presioni mbingarkesë mbrojtje pajisje për të shmangur mbingarkesat ose mbi-ngutshme 700kg/cm2 shkatërruar automatikisht kur lehtësim presion 6, tub mund të blihen më gjatë, me një lidhës i shpejtë 7, nyjet tub me PT3 / 8 "dhëmbë Presioni Output: 70Mpa vaj ulët fol: 2L/min vaj Lartë fol: 0.25L/min Kapaciteti Storage: 2L Power: AC220V Energjia elektrike: njëfazësh AC110V 50/60HZ 4A 035KW Size: 350 × 115 × 220 Pesha: 13kg

Electricity hydraulic pump equipmentCopyright Notice @ 2008-2012 ECVERY Limited and/or its subsidiaries and licensors. All rights reserved.